Rješenja

Poboljšajte sigurnost, povećajte učinkovitost, smanjite troškove

Inteligentna rješenja za Vas

U našem radu zastupamo pouzdanu opremu i komponente renomiranih svjetskih dobavljača koji nam omogućavaju izvedbe od osnovnih do najsofisticiranijih sustava, u skladu sa zahtjevima i potrebama klijenata. Naš cilj je ponuditi klijentima solidna, pouzdana i financijski prihvatljiva rješenja.

Konstantno se razvijamo i pratimo svu suvremenu tehnologiju, pa sukladno tome možemo ponuditi nove koncepte kako bi upotrebom naših sustava osigurali potpuno zadovoljstvo naših klijenata koji pred nas stave izazov!

Kuće i stanovi

Ovisno o zahtjevnosti prostora i željama korisnika, stambeni prostor možete zaštititi maksimalnim mjerama osiguranja kombinacijom više sigurnosnih sustava.

Poslovni prostor

Integracijom više sustava dobiva se potpuno podesiv sigurnosni sustav za poslovne prostore po želji korisnika. Kontrola pristupa i evidencija radnog vremena popraćene su slikom Mobotix kamera.

Trgovina/Retail

Centralizacijom iz jednog mjesta, gdje jedan zaposlenik nadzire više poslovnica odjednom video nadzorom, evidencijom radnog vremena zaposlenika i protuprovalnim sustavom postižu se znatne prednosti.

Skladišni prostori

Na ovim zadaćama, naši sustavi pokazali su jednostavnost kod same ugradnje i troškove za ugradnju daleko niže od bilo kojih konkurentnih sustava.

Trgovački centri

Znatna ušteda uz vrhunske tehnološke prednosti, postignuto sustavom video nadzora Mobotix.

Obrazovne institucije i muzeji

Profesionalnom opremom i stručnim osobljem postižemo visoki stupanj sigurnosti objekata ovakvog tipa.

Financijske institucije

Potpuna zaštita i detaljan nadzor u svakom trenutku čini svakog zaposlenika unutar bankovne institucije, manje ugroženim.

Benzinske postaje

Široki spektar slike, detaljna preglednost registarke oznake automobila danju i noću, evidencija prometa, rješenja su koja nudimo na ovakvim zadaćama.

Ekstremni uvjeti/Inovacije/Integracije

Software za prepoznavanje tablica, ispis računa sa POS blagajni na kameri, mobilni video nadzor - M2D2

Javite nam se

Recite nam što trebate. Spremni smo pomoći Vam. 

Copyright 2021 © All rights Reserved. Design by go4digital