O nama

Sigurna zaštita objekata i imovine

Projektiranje. Instaliranje. Integriranje.

Tvrtka je osnovana kao logičan nastavak tvrtke Kolnoa d.o.o. koja je u Hrvatsku dovela svjetski renomirani brand Mul-T-Lock. Primarni cilj tvrtke pružanje je usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite na dinamičnom domaćem tržištu.

Svi naši sustavi prije ugradnje prolaze rigorozna testiranja te funkcionalnu provjeru prije isporuke i ugradnje radi povećanja pouzdanosti, izbjegavanja operativnih kvarova i povećanog vijeka eksploatacije sustava. Za tu namjenu raspolažemo s vlastitim elektroničkim laboratorijem i servisom, kao i iskusnim visokokvalificiranim osobljem te širokom partnerskom mrežom.

Razvoj naše tvrtke je primarno usmjeren na kontinuirano poboljšanje naših usluga i pružanje kompletnih usluga klijentima te nas kontaktirajte s punim povjerenjem.

oprema dobavljaca

Proizvodi

Nudimo nove koncepte kako bi upotrebom naših sustava osigurali potpuno zadovoljstvo naših klijenata koji pred nas stavljaju izazove.

Nadzor vozila

Uz klasičan nadzor vozila nudimo i rješenja prilagođena za različite vrste djelatnosti kao što su međugradska dostava, cestarska poduzeća, komunalna poduzeća, taxi službe, najam vozila i plovila.
Vođeni iskustvom dugogodišnjih korisnika, kreirana su rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe korisnika.

praćenje vozila

Rješenja

Primarni cilj tvrtke pružanje je usluga projektiranja, dobave i instaliranja svih segmenata sustava tehničke zaštite na dinamičnom domaćem tržištu.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by go4digital