Nadzorne kamere UNIVIEW

Izvrsnost na djelu

Uniview nadzorne kamere su u samom vrhu (4. najveći svjetski tržišni udio) video nadzora i nudi kompletnu liniju proizvoda za IP video nadzor. UNIVIEW nudi nadzorne kamere, NVR, enkoder, dekoder, pohranu, klijentski softver i aplikacije, pokrivajući različita vertikalna tržišta, uključujući maloprodaju, građevinarstvo, industriju, obrazovanje.

Pouzdan i učinkovit video nadzor

nadzorne kamere

UNV Easy

UNV Easy serija kamera najpopularniji su odabir za manje projekte. Sastoji se od IP kamera serije L s kompresijom Ultra 265 tehnologije koju isključivo razvija Uniview. Nadzorne kamere Easy serije vrlo su jednostavne za instalaciju i održavanje, stoga se može koristiti bilo gdje i u vrlo kratkom vremenu. Pogodno za obiteljske kuće, stambene zgrade i manje poslovne prostore.

UNV Prime

UNV Prime serija proizvoda širokog je spektra korištenja i zasigurno može podržati ono što vam treba. Prime serija sadrži 4 podserije koje su posebno dizajnirane za određeno tržište. Kamere Prime-IV sadrže AI algoritam koji je u stanju inteligentno smanjiti broj lažnih alarma. Kamere Prime serije se obično koriste u komercijalnim, poslovnim zgradama, parkovima i drugim projektima.


UNV Pro

UNV Pro serija kamera s izvrsnom ultra pametnom tehnologijom, pružaju vrhunsko korisničko iskustvo. Proizvodi iz serije Pro korisnicima pružaju  4K @ 30fps, 2MP @ 60fps, LightHunter, WDR, obilje sučelja i uz te performanse, Pro serija također uključuje OmniView kameru koja kombinira više senzora za pružanje panoramskog pogleda. Osim toga, AlphaView je niz AI kamera koje imaju ugrađeni vrhunski AI čip i algoritam učenja. Kamere Pro serije prva su opcija za poslovne i projektne aplikacije.

Kvalitetna snimka u boji  ključna je za prepoznavanje detalja događaja, posebno noću.

Uniview LightHunter i ColorHunter inovativne su tehnologije koje vam to omogućavaju.

Slika u boji s puno detalja, svjetline čak i pri uvjetima vrlo slabog osvjetljenja je ono što vam nudi Uniview videonadzor.

Video nadzor - ostali sustavi i opcije nadzornih kamera

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by go4digital