Nadzorne kamere MOBOTIX

Detalji čine razliku

Nadzorne kamere MOBOTIX s iznimno niskim troškovima održavanja nude visoku kvalitetu slike i dodatne funkcije. Jedna od njih je i hemisferna tehnologija. Budući da su udaljenosti u zatvorenom prostoru kraće, video sustav s objektivom riblje oko i 360° cjelokupnim pogledom (montaža na strop) ili panoramskim pogledom 180° (zidna instalacija) često je najučinkovitije rješenje za nadzor u zatvorenom prostoru. Jedna kamera može diskretno pratiti cijelu sobu bez ikakvih slijepih točaka.

Od ledenog Antarktika do tropskih močvara Floride, MOBOTIX nadzorne kamere su širom svijeta poznate po svojoj pouzdanosti u najtežim uvjetima okoline i to dokazuju svaki dan. Zbog nedostatka mehaničkih pokretnih dijelova i jedinstvenog, višenamjenskog dizajna, MOBOTIX vanjske kamere ne zahtijevaju dodatno zagrijavanje ili hlađenje na temperaturama od -30°C do + 60°C (-22°F do 140°F). Kućište ojačano staklenim vlaknima, koje ne zahtijeva održavanje, također štiti od ekstremno visokih razina vlage (bez kondenzacije), korozije, zagađivača i izravnog sunčevog svjetla.

Nadzorne kamere MOBOTIX
Diskretne i multifunkcionalne

Nadzorne kamere

Nadzorna kamera v26 Dome

V26 je prva Mobotixova unutarnja antivandal kamera koja uključuje i 6 megapikselni Moonlight senzor koji omogućava snimanje čak i u slabim svjetlosnim uvijetima. Kamera ima integrirani MxActivitySensor koji otkriva čak i najmanje pokrete i na taj način smanjuje lažne alarme.

Nadzorna kamera i26 180°

Unutarnja i26 kamera, kompaktna je i sigurna hemisferična kamera koja se postavlja na zid pod nagibom od 15 stupnjeva kako bi omogućila panoramski pregled prostorije. 6 megapikselni senzori visoke osjetljivosti, visoki kontrast slike bez zamućivanja te hemisferična tehnologija pružaju idealno rješenje za bilo koje okružje.

Nadzorna kamera p26 PT

Nova unutarnja p26 6 megapikselna kamera opremljena je potpuno novom 6 megapikselnom Moonlight senzor tehnologijom koja omogućava najbolje performanse kamere  u uvijetima lošeg osvjetljenja prostorije. Sa svim Mobotix aplikacijama p26 kamera je jedno od najatraktivnijih i cjenovno najkonkurentnijih rješenja na tržištu.

Nadzorna kamera c26 360°

Unutarnja kamera namjenjena spuštenim stropovima, je sa svojim promjerom od 12cm i težinom  200 g najmanji i najlakši Mobotixov kompletan video sustav do sada. Dolazi u komplet s tri stezaljke koje omogućavaju jednostavnu ugradnju u spuštene stropove poput halogene ili led rasvjete.

D16 DualDome

Vanjska DualDome D16 kamera sa dvije potpuno podesive leće, internom pohranom podataka te dualnom slikom od maksimalno 12.5 megapiksela predstavlja jedno od najefikasnijih sigurnosnih riješenja. Omogućava osiguranje dva različita područja samo jednom kamerom te je opremljena digitalnim senzorom za osjetljivost noću.

M16 AllroundDual

Kao rezultat vrhunske tehnologije M16 je jedinstvena u svojoj izvedbi, funkcionalnosti i dizajnu. Vodonepropusna dualna allround vanjska kamera sa najboljom kvalitetom slike po danu i najvećoj osjetljivosti noću idealno je rješenje za 24 satni nadzor.

S16 DualFlex

Kompaktna i iznimo neprimjetna kamera u potpunosti je fleksibilna te je prva kamera sa dvije hemisferične leće visoke rezolucije od 360°. Kamera ima dva minijaturna senzora koji su spojeni na elektroniku kamere kablom dužine 2m. U potpunosti je otporna na sve vremenske uvijete te zahvaljujući raznim mogućnostima montaže može pokriti dvije prostorije sa 100% pokrivenošću.

D26 Dome

Elegantna i diskretna vanjska dome kamera dizajnirana prema najnovijoj tehnologiji sa izborom leće od  103° – 15°. Rezolucija kamere je do 6 megapixela  a interna pohrana podataka do 128GB. Kućište kamere je vodonepropusno, lako za održavanje te je namijenjeno za vanjsku montažu.

Nadzorne kamere M26 Allround

Profesionalna kamera za unutarnju i vanjsku upotrebu rezolucije do 6 megapixela. Opremljena je certificiranim IP66 vodonepropusnim kućištem i internom pohranom podataka od 128GB.

Nadzorne kamere Q26 Hemispheric

Elegantna, kompaktna i vodonepropusna Q26 kamera idealna je za kontrolu pristupa. Zahvaljujući leći od 360°, Q26 kamera ima mogućnost „panorama“ funkcije i „quad“ prikaza slike iz četiri različita kuta istovremeno te omogućava pregled čitave prostorije.

Video nadzor - sustavi i opcije

Copyright 2024 © All rights Reserved. Design by go4digital