Vanjske kamere

Detalji čine razliku

vanjske kamere

Od Antarktika do tropskih močvara Floride, MOBOTIX kamere su širom svijeta poznate po svojoj pouzdanosti, čak i u najtežim uvjetima okoline, i dokazuju to svaki dan. Zbog nedostatka mehaničkih pokretnih dijelova i jedinstvenog, višenamjenskog dizajna, MOBOTIX vanjske kamere ne zahtijevaju dodatno zagrijavanje ili hlađenje na temperaturama od -30°C do + 60°C (-22°F do 140°F). Kućište ojačano staklenim vlaknima, koje ne zahtijeva održavanje, također štiti od ekstremno visokih razina vlage (bez kondenzacije), korozije, zagađivača i izravnog sunčevog svjetla.

Diskretan i multifunkcionalan video nadzor

vanjska kamera D16 DualDome

D16 DualDome

Dualna dome D16 kamera sa dvije potpuno podesive leće , internom pohranom podataka te dualnom slikom od maksimalno 12.5 megapiksela predstavlja jedno od najefikasnijih sigurnosnih riješenja. Omogućava osiguranje dva različita područja samo jednom kamerom te je opremljena digitalnim senzorom za osjetljivost noću.

M16 AllroundDual

Kao rezultat vrhunske tehnologije M16 je jedinstvena u svojoj izvedbi, funkcionalnosti i dizajnu. Vodonepropusna dualna allround kamera sa najboljom kvalitetom slike po danu i najvećoj osjetljivosti noću idealno je rješenje za 24 satni nadzor.

S16 DualFlex

Kompaktna i iznimo neprimjetna kamera u potpunosti je fleksibilna te je prva kamera sa dvije hemisferične leće visoke rezolucije od 360°. Kamera ima dva minijaturna senzora koji su spojeni na elektroniku kamere kablom dužine 2m. U potpunosti je otporna na sve vremenske uvijete te zahvaljujući raznim mogućnostima montaže može pokriti dvije prostorije sa 100% pokrivenošću.

vanjska kamera D26 Dome

D26 Dome

Elegantna i diskretna dome kamera dizajnirana prema najnovijoj tehnologiji sa izborom leće od  103° – 15°. Rezolucija kamere je do 6 megapixela  a interna pohrana podataka do 128GB. Kućište kamere je vodonepropusno, lako za održavanje te je namijenjeno za vanjsku montažu.

vanjska kamera M26 Allround

M26 Allround

Profesionalna kamera za unutarnju i vanjsku upotrebu rezolucije do 6 megapixela. Opremljena je certificiranim IP66 vodonepropusnim kućištem i internom pohranom podataka od 128GB.

Q26 Hemispheric

Elegantna, kompaktna i vodonepropusna Q26 kamera idealna je za kontrolu pristupa. Zahvaljujući leći od 360°, Q26 kamera ima mogućnost „panorama“ funkcije i „quad“ prikaza slike iz četiri različita kuta istovremeno te omogućava pregled čitave prostorije.

Ostali sustavi video nadzora

Javite nam se

Recite nam što trebate. Spremni smo pomoći Vam. 

Copyright 2020 © All rights Reserved. Design by go4digital
Close Menu