Unutarnje kamere

Detalji čine razliku

unutarnje kamere

Unatoč iznimno niskim troškovima sustava, naše unutarnje kamere imaju sve prestižne MOBOTIX funkcije, kao što je hemisferna tehnologija. Budući da su udaljenosti u zatvorenom prostoru kraće, video sustav s objektivom riblje oko i 360° cjelokupnim pogledom (montaža na strop) ili panoramskim pogledom 180° (zidna instalacija) često je najučinkovitije rješenje za nadzor u zatvorenom prostoru. Jedna kamera može diskretno pratiti cijelu sobu bez ikakvih slijepih točaka.

Diskretan i multifunkcionalan video nadzor

unutarnja kamera v26 Dome

v26 Dome

V26 je prva Mobotixova unutarnja antivandal kamera koja uključuje i 6 megapikselni Moonlight senzor koji omogućava snimanje čak i u slabim svjetlosnim uvijetima. Kamera ima integrirani MxActivitySensor koji otkriva čak i najmanje pokrete i na taj način smanjuje lažne alarme.

i26 180°

Unutarnja i26 kamera, kompaktna je i sigurna hemisferična kamera koja se postavlja na zid pod nagibom od 15 stupnjeva kako bi omogućila panoramski pregled prostorije. 6 megapikselni senzori visoke osjetljivosti, visoki kontrast slike bez zamućivanja te hemisferična tehnologija pružaju idealno rješenje za bilo koje okružje.

unutarnja kamera p26 PT

p26 PT

Nova p26 6 megapikselna kamera opremljena je potpuno novom 6 megapikselnom Moonlight senzor tehnologijom koja omogućava najbolje performanse kamere  u uvijetima lošeg osvjetljenja prostorije. Sa svim Mobotix aplikacijama p26 kamera je jedno od najatraktivnijih i cjenovno najkonkurentnijih rješenja na tržištu.

unutarnja kamera c26 360°

c26 360°

Unutarnja kamera namjenjena spuštenim stropovima, je sa svojim promjerom od 12cm i težinom  200 g najmanji i najlakši Mobotixov kompletan video sustav do sada. Dolazi u komplet s tri stezaljke koje omogućavaju jednostavnu ugradnju u spuštene stropove poput halogene ili led rasvjete.

Ostali sustavi video nadzora

Javite nam se

Recite nam što trebate. Spremni smo pomoći Vam. 

Copyright 2020 © All rights Reserved. Design by go4digital
Close Menu